Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА уклало договір управління «Сухолуччям»

10-06-2021

9 червня АРМА та компанія «7 днів», яка стала переможцем публічного конкурсу з відбору управителя, підписали договір управління майном готельно-ресторанного комплексу «Сухолуччя».

Відтак, управитель зможе розпочати комерційне використання активу шляхом втілення запропонованої ним програми управління.

Керівник АРМА Віталій Сигидин повідомив, що, згідно з програмою управління, очікуваний щомісячний дохід компанії від користування активом складає 1,16 млн грн, прогнозований дохід державного бюджету – понад 200 тис грн. Крім того, компанія планує витрачати на збереження і покращення комплексу майже 800 тис грн в місяць.

«У планах майбутнього управителя – створення на території комплексу гостьових зон для відпочинку та сімейних розваг, спорудження сезонного басейну, облаштування готельних номерів, організація двох закладів харчування. Якщо плани вдасться реалізувати, це буде черговий приклад того, як знакові корупційні активи стають на службу суспільним інтересам» - розповів т.в.о. Голови АРМА. 

 

АРМА оголосило про початок конкурсного відбору управителя для «Сухолуччя» в січні цього року. В лютому було обрано переможця, яким стало ТОВ «7 днів» - власник національної мережі готельно-ресторанних комплексів, які працюють, зокрема, в Кам’янці-Подільському, Запоріжжі та Трускавці. Після цього Агентство почало відкритий відбір оцінювача для проведення оцінки вартості активу. Задля встановлення об'єктивної вартості майна комплексу здійснена оцінка отримала незалежну професійну рецензію.