Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА вдосконалює роботу Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні (ЄДРАА)

12-04-2024

Фахівці Агентства з метою подальшого забезпечення відкритості та прозорості діяльності АРМА поліпшують роботу  Реєстру - для зручності користувачів у пошуку необхідної інформації.

“Ми продовжуємо  здійснювати роботу щодо вдосконалення Реєстру. Відтепер, кожен актив, щодо якого здійснюються заходи з управління має зручний функціонал. Зокрема, посилання на оголошення конкурсу управителів на сайті АРМА та посилання на оголошення про реалізацію арештованих активів в системі “Прозорро.Продажі”  з повною інформацією щодо продажу активу”, - зазначив Станіслав Петров, заступник Голови АРМА питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Важливим елементом є те, що у разі придбання Агентством військових облігацій, буде відображатися посилання на наказ АРМА та розпорядження Кабінету Міністрів України про погодження обсягу придбання таких облігацій.

Нагадаємо, що Єдиний державний реєстр активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, відкрито у 2023 році за ініціативи Голови АРМА Олени Думи. За своєю конфігурацією, цей Реєстр є комплексною базою даних про всі активи в Україні, які арештовані правоохоронцями та судами у кримінальних справах. ЄДРАА містить понад 244 000 записів про арештовані активи в усіх кримінальних провадженнях. 68 500 з них передано в управління АРМА.