Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА взяло участь у Діалозі з прав інтелектуальної власності між Україною та ЄС

24-10-2023

19 жовтня Агентство з розшуку та менеджменту активів долучилось до XX засідання щорічного Діалогу з прав інтелектуальної власності між Україною та ЄС.


АРМА на засіданні представив начальник відділу Управління інформаційно-аналітичного забезпечення виявлення та розшуку активів Андрій Паладій. Співробітник Агентства проінформував Сторони ЄС про роботу державного органу з формування та реалізації державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, а також надав статистичні дані щодо кількості виявлених та розшуканих об’єктів інтелектуальної власності в Україні та за її межами.
Паладій наголосив, що Україна та АРМА зокрема налаштовані на конструктивний діалог, плідне обговорення питань у сфері охорони та захисті прав інтелектуальної власності й подальше зміцнення та розвиток відносин між Україною та ЄС.


Додамо, що, окрім АРМА, у заході взяли участь представники Міністерства економіки України, Національної поліції України, Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій, Бюро економічної безпеки, Вищої ради правосуддя, Державної митної служби та інших національних інституцій.