Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА як антикорупційний орган другого оперативного рівня зацікавлене у розслідуванні резонансних випадків управління активами

10-08-2023

Національне агентство вкотре офіційно заявляє, що всі проведені конкурси з відбору управителів активами та випадки реалізації арештованого майна будуть ретельно перевірені, а за результатами перевірок буде вжито заходів щодо розірвання укладених договорів та звернення до правоохоронних органів.

Відображенням цієї позиції є співпраця АРМА зі Службою безпеки України та Офісом Генерального прокурора в рамках кримінального провадження щодо продажу арештованого аміаку протягом серпня 2022 – березня 2023 років.

 Сьогодні в межах зазначеного розслідування в Національному агентстві на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва відбулись відповідні слідчі дії.

Голова АРМА Олена Дума наголосила, що Агентство повністю зацікавлене в об’єктивному розслідуванні правоохоронцями можливих фактів кричущих порушень в ході продажу активів та відбору управителів, які мали місце раніше.