Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Де розміщується інформація про конкурси для управителів арештованими активами?

03-03-2023

Для забезпечення прозорості конкурсних процедур з обрання управителів арештованими активами, підвищення інформованості учасників ринку, які мають намір управляти арештованими активами, АРМА використовує різні ресурси з розповсюдження інформації про оголошення конкурсних відборів.

У першу чергу відомості про всі конкурсні відбори, які проводить Національне агентство розміщуються:

- на офіційному веб-сайті АРМА: https://arma.gov.ua/asset_management,

- на сторінках АРМА у соціальних мережах – Facebook:  https://www.facebook.com/arma.gov.ua, Teлеграм-канал: https://t.me/arma_gov.

Зазначимо, що  на  сайті АРМА у підрозділі «Конкурси для управителів та реалізаторів» – https://arma.gov.ua/asset_management – є можливість підписки на оголошення про конкурсні відбори управителів арештованими активами та юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованого майна. Підписники отримують на електронну пошту сповіщення про щойно опубліковані оголошення для управителів.

З метою забезпечення  якомога ширшого поширення інформації про пошук управителів для арештованих активів, АРМА налагоджено співпрацю з авторитетними онлайн-платформами та майданчиками. Наразі на безоплатній основі інформація про конкурсні відбори управителів публікується:

- на інтернет-платформі всіх аукціонів – «Всі Аукціони України» (ВАУ): https://www.facebook.com/vau.auction,

-  на офіційному вебсайті ДП «Прозорро»: https://bit.ly/3ZwSXlb.

Про оголошення конкурсних відборів управителів можна дізнатися з новин Нацагентства, розміщених на сайті та на сторінках відомства у соціальних мережах. Окрім того, на постійній основі АРМА здійснює розсилку прес-релізів ЗМІ (у т.ч. спеціалізованим) про оголошені Нацагентством конкурсні відбори управителів арештованими активами.