Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Делегація Національного агентства бере участь у Глобальному форумі з повернення активів

05-12-2017

Голова Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Антон Янчук у складі української делегації бере участь в роботі Глобального форуму з повернення активів, який проходить у Вашингтоні з 4 по 6 грудня.

Форум організований Сполученими Штатами спільно з Великою Британією за підтримки Ініціативи повернення вкрадених активів (StAR) – партнерства між групою Світового банку та Управлінням ООН з наркотиків та злочинності (UNODC).

У церемонії відкриття Форуму взяли участь Генеральний прокурор США Джеф Сешенс, Міністр з питань протидії ексиремізму Великої Британії баронеса Вільямс Траффордська, а також високопоставлені представники Швейцарії, Тунісу, Нігерії та Шрі-Ланки.

Форум – унікальна можливість для учасників провести зустрічі з представниками міжнародних фінансових інституцій та громадянського суспільства, а також з колегами з інших країн для обговорення спільних зусиль з відстеження та повернення викрадених активів.

У ході Форуму заплановано ряд двосторонніх зустрічей з метою поглиблення співпраці та координації зусиль у сфері повернення активів.