Ц
Ц
Ц
A
A
A+

День юриста в АРМА: нагороджено співробітників за відданість закону та справедливості

09-10-2024

 

З нагоди Дня юриста Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) провело урочисту церемонію нагородження своїх працівників. Захід став визнанням їхнього вагомого внеску у зміцнення правової системи України та ефективну роботу Агентства.

Відзнаки отримали 26 фахівців АРМА, серед яких були представники міжрегіональних територіальних управлінь. Крім того, 4 працівники отримали почесні відзнаки Верховної Ради України. Це свідчить про високу оцінку професіоналізму співробітників Нацагентства на вищому рівні державного управління.

Звертаючись до команди, Голова АРМА Олена Дума підкреслила важливість роботи юристів:

"Ми відзначаємо тих, хто щодня стоїть на варті закону та справедливості. Ваша праця - це основа нашої правової держави. Багато працівників АРМА юристи за освітою. Дякую вам за те, що своєю наполегливістю, знаннями та професіоналізмом ви захищаєте інтереси держави, забезпечуючи значні надходження до бюджету України за рахунок ефективного управління арештованими активами. Бажаю вам натхнення та нових звершень. Нехай ваша відданість справі наближає спільну Перемогу!"

Олена Дума також відзначила цінність праці юристів, зокрема в захисті громадян України та притягнені агресора до законної відповідальності. 

Церемонія нагородження стала символом визнання важливої ролі юристів АРМА у боротьбі за законність та справедливість, а також підтвердженням їхнього внеску у зміцнення державності та захисту закону.