Ц
Ц
Ц
A
A
A+

До держбюджету надійшло понад півмільйона гривень доходів від управління підприємством

16-04-2018

13 квітня 2018 року до Державного бюджету України компанією-управителем були перераховані перші доходи –  506 600, 00 гривень від управління у березні цього року працюючим підприємством – активами хлібозаводу №3 у місті Харкові.

Управителем наразі забезпечується функціонування підприємства за призначенням. Надходження до бюджету від управління цим активом у квітні плануються на рівні від 1 300 000,00 гривень.

Даний приклад управління арештованим майном свідчить про користь та високий потенціал цього інструменту збереження економічної вартості арештованих активів як для власника, так і для держави.

Перші результати управління зазначеними активами свідчать про створення в Україні принципово нового механізму державно-приватного партнерства, а також появи нового ринку послуг управління арештованим майном.

Нагадаємо, що активи хлібозаводу №3 у місті Харкові передані в управління Національному агентству на підставі ухвали Київського районного суду м.  Харкова від 11.01.2018 р.

20.03.2018 р. Національне агентство передало в управління активи хлібозаводу № 3 на підставі договору управління компанії-управителю, відібраній за результатами конкурсу.