Ц
Ц
Ц
A
A
A+

До уваги кандидатів на посади державної служби Національного агентства

07-06-2017

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів найближчим часом планує оголосити наступний конкурсний відбір на заміщення вакантних посад центрального апарату Агентства.

Звертаємо увагу бажаючих взяти участь у наступному конкурсному відборі, що з 1 травня 2017 року набув чинності пункт 5 частини першої статті 25 Закону України «Про державну службу», яким визначено, що особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, зокрема має подати посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Відповідно до Порядку атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 р. №301) організовує та проводить атестацію уповноважений вищий навчальний заклад, який утворює відповідну комісію. Перелік таких закладів оприлюднено на офіційних веб-сайтах Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) та Міністерства освіти і науки України.

Уповноважений вищий навчальний заклад на офіційному веб-сайті розміщує графік атестації. За заявами учасника, який успішно пройшов атестацію та особи, яка підтверджувала вільне володіння державною мовою відповідними документами про освіту, вищий навчальний заклад протягом 10 календарних днів з дати проходження атестації (подання заяви особи) вручає або надсилає рекомендованим листом з повідомлення посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Зразки тестових завдань, тем та сценаріїв для проведення співбесіди можна переглянути, перейшовши за посиланням на сайт НАДС: http://nads.gov.ua/page/zrazky-testovyh-zavdan-tem-ta-scenariyiv-dlya-provedennya-spivbesidy.

З переліком уповноважених вищих навчальних закладів, які відповідно до ліцензії здійснюють підготовку здобувачів вищої освіти в галузі знань «Публічне управління та адміністрування» можна ознайомитися, перейшовши за посиланням на сайт НАДС: http://nads.gov.ua/page/kilkist-upovnovazhenyh-vyshchyh-navchalnyh-zakladiv.

Інформацію про оголошення конкурсного відбору на вакантні посади буде розміщено на офіційних веб-сайтах Національного агентства та Національного агентства України з питань державної служби. Слідкуйте за повідомленнями.