Ц
Ц
Ц
A
A
A+

До уваги потенційних учасників конкурсного відбору управителя УМХ

21-08-2020

Для забезпечення належного рівня відкритості конкурсних процедур 20 липня 2020 року АРМА публічно оголосило про початок повторного відбору управителя для активів Українського Медіа Холдингу. Станом на сьогодні Агентство не отримувало документів від потенційних управителів.

Нагадуємо, що перший етап конкурсу – прийом документів від учасників – триватиме до 15 год 45 хв 28 серпня 2020 року включно.

При підготовці та подачі документів для участі у конкурсі слід керуватися положеннями Порядку проведення конкурсного відбору управителів активами.

Також звертаємо увагу на те, що в умовах повторного конкурсу з’явилися додаткові вимоги до потенційних управителів.

АРМА запрошує всі компанії, які працюють на ринку медіа та відповідають встановленим вимогам, взяти участь у відборі шляхом вчасного надсилання коректно оформлених документів з дотриманням порядку їх подання.

При підготовці конкурсних пропозицій та оформленні пакетів документів рекомендуємо врахувати зауваження Тендерного комітету АРМА з питань відбору управителів, викладені у відповідному протоколі за результатами попереднього відбору управителя УМХ, опублікованому на офіційному вебсайті Агентства за посиланням: https://bit.ly/3iV5CZp.  

Просимо зауважити, що в разі надсилання документів засобами поштового зв’язку, на електронну адресу АРМА з обов’язковим використанням електронного цифрового підпису необхідно відправити:

  • cкановану копію поштової квитанції та опис вкладення листа;
  • cкановану копію заяви про згоду на участь у конкурсі;
  • cканований текст програми управління активом, яка містить інформацію про економічні пропозиції учасника.

Наголошуємо на необхідності дотримання граничних термінів подання документів!

Документи, які безпосередньо надійдуть до АРМА після 15 год 45 хв 28.08.2020 р. або будуть надіслані електронним листом без використання ЕЦП, не прийматимуться до розгляду.

Закликаємо учасників конкурсу дотримуватися вказаних рекомендацій для уникнення можливих проблем та непорозумінь.