Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Є три претенденти для реалізації яхти медведчука

18-04-2024

 

Сьогодні, 18 квітня 2024 року, о 18:00 закінчився термін прийому документів для участі у конкурсному відборі юридичної особи, яка здійснюватиме реалізацію (реалізатора) арештованої яхти медведчука. 

“Маємо трьох офіційних претендентів. Це відомі світові аукціонні будинки, які візьмуть участь у конкурсі”, - повідомила голова АРМА Олена Дума, коментуючи завершення прийому заявок.  

Безпосередньо конкурсний відбір відбудеться 23 квітня 2024 року о 10:00 в будівлі офісу Нацагентства за адресою: вул. Б.Грінченка, 1, відповідно до Порядку відбору на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, затвердженого постановою КМУ від 09.08.2017 №558 (зі змінами). Захід транслюватиметься у прямому ефірі. 

Нагадаємо, 20 березня 2024 року вперше в історії України та практиці АРМА було оголошено про початок реалізації арештованого активу за кордоном – яхти зрадника-колаборанта медведчука Royal Romance. 

Раніше Голова АРМА Олена Дума заявляла, що «той хто придбає яхту медведчука - завдасть політичного удару путінському режиму і потрапить на сторінки світової історії».