Ц
Ц
Ц
A
A
A+

ЄС посилив спроможності АРМА у виявленні та розшуку активів

14-12-2023

За сприяння Консультативної місії Європейського Союзу в Україні АРМА поновило безоплатний доступ до системи ORBIS - провайдера бізнес-інформації, що спеціалізується на даних про компанії.

АРМА налагодило співпрацю з Orbis Bureau van Dijk та безкоштовно отримало 4 точки доступу до згаданої бази даних. Користування системою дозволить співробітникам, які займаються виявленням та розшуком активів, одержаних від корупційних та інших злочинів, працювати вдвічі швидше й, таким чином, демонструвати ще вищі результати своєї діяльності. 

Раніше співробітники Агентства вже користувались даним сервісом. Однак через недостатній рівень співпраці у попередні роки доступ до ORBIS був відключений.

Системна робота Агентства отримує позитивні відгуки від міжнародних партнерів та вже дає дієві результати в роботі.

 

Довідка

ORBIS є всеохоплюючою базою даних компаній, що містить інформацію про понад 459+ мільйонів публічних та приватних підприємств по всьому світу. Дані до неї надходять з понад 180 джерел​​​​.

Сервіс надає детальну інформацію про корпоративні структури та ієрархії, що важливо для розуміння організаційної рамки компаній та корисно для визначення кінцевих бенефіціарних власників (UBO) компаній.

Система охоплює широкий спектр регіонів, включаючи Китай, Близький Схід, Африку та Співдружність Незалежних Держав, що робить її незамінним інструментом для міжнародних досліджень та аналізу компаній​​.