Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Годинники Медведчука вже на Prozorro.Продажі: АРМА оголосило 20 аукціонів

23-08-2024

Колекція наручних годинників державного зрадника віктора медведчука, що складається з 20 лотів, вже виставлена на Прозорро.Продажі. АРМА реалізує годинники держзрадника, загальна оцінка яких становить 10,6 млн грн.

Серед найдорожчих лотів:

  • "Breguet 4416К" - оцінений у понад 1,8 млн грн
  • "Patek Philippe" - оцінений у понад 1,2 млн грн
  • "Dolce & Gabbana" - оцінений майже у 1 млн грн

Найдешевший годинник оцінено у 2,5 тис. грн, а славнозвісний "Москва Кремль" - у 17,5 тис. грн.

Це чудова можливість для колекціонерів та поціновувачів коштовних годинників підтримати Державу. Кожен бажаючий може взяти участь в аукціонах, окрім осіб, пов'язаних з державою-агресором. Після реалізації годинників кошти надійдуть до депозитного портфелю АРМА, після чого будуть використані для закупівлі Військових облігацій. Аукціони триватимуть 14 днів.

Крім того, АРМА також реалізує частину арештованого білоруського хлориду калію, розміщеного у 151 вагоні. Загальна сума реалізації складає 111 млн гривень, включаючи 43,6 млн гривень митних платежів, які АРМА перерахує до Державного бюджету України.

АРМА продовжує ефективно управляти арештованим майном, розширювати коло партнерів та вдосконалювати внутрішні робочі процеси, залишаючись ключовим органом антикорупційної інфраструктури України.​​​​​​​​​​​​​​​​

Всі арештовані активи, які реалізуються АРМА на Prozorro.Продажі можна знайти тут.