Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Голова АРМА провела розширену нараду з керівниками підрозділів Агентства та визначила пріоритети роботи

07-07-2023

Голова АРМА Олена Дума провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів Національного агентства за підсумками першого тижня перебування на посаді.

Очільниця АРМА зазначила, що перші кілька днів своєї роботи присвятила забезпеченню безперервного функціонування органу, прийманню справ та детальному вивченню поточної ситуації в Агентстві.

За результатами аналізу документів та комунікації з представниками колективу, Олена Дума під час наради дала низку доручень, спрямованих на підвищення рівня прозорості та відкритості діяльності АРМА, вдосконалення ключових процедур з управління арештованими активами та посилення кадрового потенціалу відомства.

Також керівниця Нацагентства акцентувала на необхідності покращення взаємодії Нацагентства з органами державної влади, зокрема з комітетами Верховної Ради, та представниками громадянського суспільства.

«Наразі перед АРМА стоїть важливе завдання – довести свою ефективність та зміцнити інституційну суб’єктність з метою посилення можливостей нашої країни у наближенні перемоги та подальшій європейській і євроатлантичній інтеграції. Для цього кожен із нас має професійно та сумлінно виконати свої обов’язки на державній службі. В мене є чітке бачення необхідних кроків, про які ми публічно поінформуємо суспільство по мірі імплементації змін. Сьогодні кожен отримав конкретний обсяг завдань і я очікую їх якісного виконання у визначені строки», - наголосила Олена Дума, звертаючись до керівників структурних підрозділів АРМА.

У свою чергу, представники колективу привітали голову АРМА з плідним початком роботи та висловили готовність працювати єдиною командою під керівництвом постійного керівника Національного агентства.