Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Голова Національного агентства виступив перед учасниками Глобального форуму повернення активів

07-12-2017

Голова Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Антон Янчук взяв участь в роботі Глобального форуму з повернення активів, який проходив у Вашингтоні з 4 по 6 грудня.

У ході форуму Антон Янчук взяв участь у роботі сесії «Технічна допомога: стан справ та потреби країн спеціальної уваги», яка визначає потреби країн, серед яких і Україна, щодо потреби в отриманні технічної допомоги від країн-донорів.

Також під час роботи форуму українська делегація поінформувала учасників про законодавчу та імплементаційну складову запуску роботи Національного агентства та подальші кроки у розвитку його інституціональної та функціональної складової.

Виступаючи на сесії Голова Національного агентства зауважив, що зараз ведеться активна співпраця з міжнародними партнерами, які активно сприяють інституційному становленню Національного агентства, надають технічну допомогу та допомагають працівникам агентства опановувати кращі міжнародні практики розшуку та управління активами.

У подальшому Національне агентство розраховує на підтримку міжнародних партнерів у напрямку покращення законодавчої бази згідно з відповідними міжнародними стандартами, підтримки агентства шляхом надання практичних консультацій, тренінгів, впровадження проектів, навчання та отримання технічної допомоги.