Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Інформаційні ресурси АРМА зазнали чергової DDOS атаки: загрозу усунено

23-07-2024

 

Держава-терорист росія продовжує свої намагання дестабілізувати Україну на всіх фронтах. АРМА, як і більшість державних органів України, регулярно піддається кібератакам з боку рф.

Нещодавно інформаційні ресурси АРМА зазнали чергової DDOS атаки. Однак створена комплексна система кіберзахисту Агентства успішно відбила цей напад, не дозволивши агресору втілити свої деструктивні плани в життя. 

Попри те, що офіційний вебсайт АРМА постійно відвідують користувачі з різних континентів, фахівці Агентства регулярно фіксують аномальну активність відвідувачів з найнеочікуваніших точок світу. Це може свідчити, зокрема, про використання ними VPN-сервісів, якими часто користуються представники країни-агресорки, щоб замаскувати своє справжнє місцезнаходження. 

«Робота з активами, пов'язаними з російською федерацією та її поплічниками, вимагає надзвичайно високого рівня захисту наших інформаційних систем. Але хочу запевнити: ми пильно стежимо за безпекою та ефективно захищаємо наші інформаційні ресурси», — зазначив заступник Голови АРМА Станіслав Петров. 

Він додав: «Крім того, бувають випадки, коли АРМА напряму фіксує відвідування свого сайту з території росії. Ймовірно, експрезидент-втікач віктор янукович та державний зрадник віктор медведчук ніяк не можуть змиритися з тим, що їхні незаконно набуті активи тепер працюють на благо України».​​​​​​​​​​​​​​​​

АРМА висловлює щиру подяку Службі безпеки України та Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України за плідну взаємодію у сфері кібербезпеки. Завдяки спільним зусиллям та обміну інформацією, ми зміцнюємо нашу стійкість.

Агентство продовжує вдосконалювати свої системи захисту та закликає громадян бути пильними та дотримуватись правил кібергігієни. Разом ми зможемо протистояти будь-яким спробам ворога підірвати нашу інформаційну безпеку.​​​​​​​