Ц
Ц
Ц
A
A
A+

«Карпатнафтохім» повторно виставлено на конкурс з відбору управителя

09-06-2023

Національне агентство повторно оголосило конкурс з відбору управителя для арештованих активів ТОВ «Карпатнафтохім»,  які передано в управління АРМА ухвалами слідчого судді Братського районного суду Миколаївської області.

Підприємство є високорозвиненим господарським комплексом з виробництва нафтохімічної та хімічної продукції, що спеціалізується на виробництві хлору, каустичної соди, вінілхлориду, етилену, поліетилену і пропілену.

На конкурс з пошуку управителя виставлено:

- корпоративні права компанії «KARPATY CHEMICAL B.V.» (Королівство Нідерланди) у вигляді 100 % частки статутного капіталу ТОВ «Карпатнафтохім», що становить 2 321 013 145,89 грн;

- нерухоме майно – виробничі потужності (основні засоби) підприємства;

- земельні ділянки.

Прийом документів від учасників конкурсу триває до 16:00 6 липня 2023 року.

Управляти цим активом може як приватне, так і державне або комунальне підприємство, яке має досвід управління активами у відповідній сфері, необхідні ресурси та запропонує найбільш вигідні умови.

Майбутній управитель зобов’язаний зберігати активи та сплачувати частину отриманих доходів до державного бюджету.

Як повідомлялося, 29.05.2023 завершився прийом документів від учасників конкурсу з відбору управителя для арештованих активів ТОВ «Карпатнафтохім», оголошений 25.04.2023. За підсумками якого,  жоден суб’єкт господарювання не подав документи, які відповідають кваліфікаційним вимогам конкурсу. Відповідно, АРМА здійснено заходи з підготовки та оголошення повторного конкурсного відбору.