Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Керівник АРМА обговорила передачу майна для захисників з головою Держприкордонслужби та Міністром Кабінету Міністрів

23-08-2023

В АРМА відбулась спільна зустріч за участі Міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова, Голови Агентсва Олени Думи та Голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнеки щодо передачі арештованих активів на потреби захисників державного кордону. 

 За ініціативи АРМА прикордонники отримають нерухомість, транспортні засоби та спецтехніку, що сприятиме кращому матеріально-технічному та логістичному забезпеченню військовослужбовців. 

 Під час зустрічі було обговорено перелік активів, яких потребують захисники, та подальші кроки для їх передачі у фактичне користування Силам оборони.  

 Олена Дума зазначила, що правовий режим воєнного стану передбачає законні інструменти для відчуження арештованого майна на користь військових. 

 «АРМА використовує всі можливості для підтримки Сил оборони та наближення перемоги. Символічно, що ми погоджуємо кроки з додаткового забезпечення наших захисників у День Державного прапора України, демонструючи, що всі державні структури виступають єдиним фронтом у боротьбі з ворогом. Національне агентство продовжує інвентаризацію арештованого майна, яке може бути використане для захисту країни, та залишається відкритим до взаємодії з усіма оборонними і силовими відомствами», - наголосила очільниця АРМА.