Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Лот арештованого зерна пшениці виставлено в системі “Прозорро.Продажі”

04-03-2024

27 лютого  2024 року в системі “Прозорро.Продажі” оголошено онлайн-аукціон з продажу  арештованого активу АРМА, а саме  зерно пшениці озимої 4 класу в кількості 1 201,26 тон, реалізатором якого стало ТОВ «ПОЛОНЕКС», з яким напередодні АРМА підписало договір.

Учасники подають свої закриті цінові пропозиції ще до початку онлайн-аукціону. Потенційні покупці не знають, чи є ще конкуренти та не бачать ставки один одного. Електронна торгова система ранжує ставки учасників від найменшої до найбільшої і той, хто зробив найвищу (закриту) цінову пропозицію, має право останнього ходу в кожному з раундів. 

Аукціон відбудеться, якщо на торги зареєструвалося щонайменше два учасники. Якщо на онлайн-аукціон зареєструється лише один учасник, він визначається переможцем торгів та отримає право викупу лота за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни. Протягом трьох раундів, які тривають по 3 хвилини учасники змагаються за лот та підвищують свої ставки. Коли аукціон завершується, вся інформація про учасників розкривається. 

Кінцевий строк подання цінових пропозицій даного лоту  6 березня до 20:00.

Нагадаємо, що  всі продажі арештованого майна АРМА здійснює виключно в державній електронній торговій системі "Прозорро.Продажі".  Відповідні зміни були внесені у Постанови Уряду № 719 та № 558 ще минулого року.