Ц
Ц
Ц
A
A
A+

MAYBACH та квадроцикл: АРМА реалізувало автотранспорт медведчука вже на майже 3 млн грн

15-08-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) завершило реалізацію останнього квадроцикла державного зрадника віктора медведчука марки «BOMBARDIER» та автомобіля «MAYBACH». Загальна сума реалізації склала 1 989 009 грн, з них: квадроцикл (2004 року) 160 000 грн, «MAYBACH» (2003 року) - 1 829 009 грн.

Ці кошти тепер надійдуть до депозитного портфеля АРМА для подальшої закупівлі на них Військових облігацій (ОВДП). Таким чином, кошти від автотранспорту держзрадника прямо підуть на підтримку Збройних сил України.

Раніше Нацагентство вже реалізувало баггі та квадроцикл медведчука майже на 1 млн гривень. Таким чином всього реалізовано авто медведчука вже на майже 3 млн грн.

Крім того, АРМА вже отримало незалежну оцінку щодо 20 колекційних наручних годинників віктора медведчука. Оцінені в 10,6 млн грн годинники незабаром будуть реалізовані через онлайн-аукціон. Агентство також найближчим часом очікує на результат оцінки 136 картин держзрадника.

92-метрова яхта медведчука Royal Romance також обовʼязково буде реалізована. АРМА розраховує на нову ухвалу Суду за поданням Офісу Генерального Прокурора щодо арешту яхти та передачі активу на реалізацію.

Всі арештовані активи, які реалізуються АРМА на Prozorro.Продажі можна знайти тут.