Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство отримало ІТ-обладнання в рамках проекту ЄС з антикорупційної політики

10-07-2017

7 липня  в приміщенні Національного агентства відбулася передача ІТ-обладнання у рамках укладеного Меморандуму між Національним агентством та Програмою «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні», яка фінансується Європейським Союзом та співфінансується і виконується Міністерством закордонних справ Данії (Danida). Серед обладнання – 20 комп’ютерів з безперебійним живленням та відповідним антивірусним програмним забезпеченням, 5 багатофункціональних пристроїв, сервер.

Голова Національного агентства Антон Янчук подякував Антикорупційній ініціативі ЄС за допомогу та наголосив, що надані Агентству комп’ютери будуть використовуватися одним із ключових фахових  управлінь, що дасть можливість швидко та ефективно здійснювати виявлення та розшук корупційних активів.

Нагадаємо, що Національне агентство є одним із реципієнтів Програми «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні». У рамках цієї Програми Агентство отримує допомогу у сфері розвитку інституційної спроможності, забезпечення ІТ-обладнанням.

 

Відповідно до Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» фінансове забезпечення Національного агентства здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України та в рамках проектів міжнародної технічної допомоги.