Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство підписало протокол з Державною фіскальною службою України

23-01-2018

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів підписало Протокол про інформаційне співробітництво з Державною фіскальною службою України. Відповідно до Протоколу Національному агентству надано доступ до Інформаційно-телекомунікаційної системи «Податковий блок» Державної фіскальної служби України.

З урахуванням обмежень встановлених законодавством, Національному агентству надається доступ до інформації з реєстрів та банків даних, які перебувають у володінні Державної фіскальної служби України, а саме: реєстраційних даних платників податків, податкової звітності, системи обліку платежів та податкового аудиту. Також, Протоколом визначено організацію доступу і заходи щодо забезпечення захисту обробки інформації.

Приєднання Національного агентства до системи «Податковий блок» направлене на виконання відомством покладених на нього функцій з виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.