Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство та ГО «Електронна демократія» підписали Меморандум про співпрацю

21-06-2017

Голова Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Антон Янчук та голова Громадської організації «Електронна демократія» Володимир Фльонц підписали Меморандум про співпрацю.       

Метою Меморандуму є консолідація зусиль сторін для розвитку та впровадження кращих практик електронного урядування та електронної демократії.

Інтернет-голосування за Громадську раду при Національному агентстві відповідатиме принципам прозорості та перевіряємості,  відкритий протокол голосування буде доступним всім без винятку. ГО «Електронна демократія» використає весь свій досвід проведення інтернет-голосувань та сприятиме відкритості процесу, шляхом  проведення спільного моніторингу.

 

Громадська організація «Електронна демократія» має значний досвід реалізації спільних з державними органами проектів в частині надання програмного забезпечення та сприяння проведенню офіційних інтернет-голосувань. Зокрема, ГО «Електронна демократія» співпрацювала з Національним антикорупційним бюро України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством культури України, Міністерством інфраструктури України, Міністерством екології та природних ресурсів України.