Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство та Укртрансбезпека підписали меморандум про співпрацю

08-05-2018

Сьогодні, 8 травня, між Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів та Державною службою України з безпеки на транспорті підписано Меморандум про співпрацю.

Згідно Меморандуму Національне агентство отримало доступ до Державного суднового реєстру України та Суднової книги України.

 «Основним джерелом інформації для розшуку та виявлення  активів є бази даних державних установ, саме тому доступ до даних, розпорядниками яких є Укртрансбезпека є черговим кроком до збільшення результативності та ефективності нашої роботи», – зазначив Голова Національного агентства Антон Янчук.

Меморандум визначає основні напрямки співпраці, зокрема: обмін інформацією, взаємодія та сприяння в питаннях вжиття  спільних заходів у разі виявлення активів, одержаних від корупційних та інших злочинів, координація, а також взаємодія між уповноваженими особами Національного агентства та Укратрансбезпеки.

Також у рамках співпраці сторони домовилися про проведення робочих зустрічей, семінарів, конференцій, круглих столів тощо.