Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Новий етап партнерства між АРМА і Українським союзом промисловців і підприємців

12-03-2024

Сьогодні, 12 березня, під час засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах війни, де були присутні майже 500 осіб, включаючи представників бізнесу, Міністерства економіки, Федерації роботодавців, різних профспілок та ін., підіймалися надважливі питання щодо митних платежів, податків, публічних закупівель, експорту/імпорту товарів, а також державно-приватного партнерства. 

Всі ці питання підприємців є щоденними та вимагають глобального вирішення. Всі ці питання є актуальними і для АРМА і для підприємців. Вирішення яких збільшить попит на управління арештованим майном та підвищить ефективність управління. 

Олена Дума та Анатолій Кінах підписали документ про співпрацю, який передбачає роботу у таких напрямках:

  • надання допомоги управителям арештованими активами у вирішенні питань, які виникають саме під час управління активами;
  • спільна робота над вдосконаленням законодавства;
  • розроблення та впровадження нових фінансових інструментів для підтримки діяльності управителів арештованих активів;
  • організація та проведення спільних заходів, проєктів та підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів щодо ефективного управління арештованими активами.

"Підтримка і ініціатива підприємців є надважливими, оскільки наша основна мета – збільшення договорів управління, збільшення конкурсів на прозорі продажі, збільшення інвестування для наших вітчизняних підприємств і виробництв",  –  підсумувала Олена Дума. 

Наступний крок – затверджений план дій на 2024 рік.