Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Обрано другого реалізатора арештованих активів

26-06-2018

Національне агентство завершило побудову системи реалізації арештованих активів. За результатами проведення відбору юридичної особи, яка має право надавати послуги з організації та проведення електронних торгів, як наступного реалізатора, Тендерним комітетом Національного агентства обрано Українську універсальну біржу (м. Полтава).

Відбір юридичної особи проводився Національним агентством відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі».

 «За результатами відбору обрано компанію, яка має 19-річний досвід роботи з органами державної влади та місцевого самоврядування, державними та комунальними підприємствами. Також вона має власний електронний торгівельний майданчик для проведення публічних закупівель, є учасником системи ProZorro та відповідала кваліфікаційним критеріям, визначеними умовами відбору», - повідомив начальник Управління з питань управління активами Віталій Різник.

Нагадаємо, що відповідно до пункту 26 Порядку реалізації арештованих активів на електронних торгах, у разі не реалізації активів за результатами перших, повторних електронних торгів протягом трьох місяців для рухомого майна та шести місяців для нерухомого майна такі активи за рішенням Національного агентства можуть бути передані організатору, який використовує іншу електронну торгову систему для проведення нових електронних торгів.