Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Оголошено повторний відбір управителя для Глухівського кар'єру кварцитів

23-01-2023

АРМА оголосило повторний конкурс з відбору управителя для Глухівського кар’єру кварцитів.

Відповідне рішення ухвалено Національним агентством через відмову переможця попереднього конкурсного відбору – ПрАТ «Бластко» - від подальших дій щодо набуття статусу управителя зазначеним арештованим активом.

Слід зауважити, що Глухівський кар’єр розташовано на відстані близько 20 км від кордону з рф, у зоні постійних обстрілів з боку російських військ.

Арештовані корпоративні права та майно вказаного цілісного майнового комплексу передано в управління АРМА минулого року, однак під час огляду активу та аналізу зібраної інформації працівники Нацагентства з’ясували, що на деякі складові комплексу, зокрема земельні ділянки, не накладено арешт. Після надходження нової ухвали суду та отримання в управління всього майна підприємства АРМА оголосило відкритий конкурс для пошуку управителя, переможцем якого стала компанія «Бластко».

У зв’язку з відмовою акціонерного товариства управляти арештованим комплексом, Агентством оголошено новий конкурсний відбір, у межах якого прийом документів від учасників триватиме до 24 лютого цього року.