Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Оголошено відбір управителя для майна ТОВ «Прикарпатзахідтранс»

30-06-2023

Національне агентство оголосило конкурсний відбір управителя для частини майна ТОВ «Прикарпатзахідтранс», яке додатково передано в управління АРМА ухвалою слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 16.02.2023.

Підприємство здійснює транспортування світлих нафтопродуктів територією України. У його власності трубопровід протяжністю понад 800 км, який пролягає територією шести областей України та утворює єдиний комплекс виробничих потужностей.

На конкурс з пошуку управителя виставлено майно, що знаходиться у володінні ТОВ «Прикарпатзахідтранс», а саме: об’єкти рухомого та нерухомого майна, будівлі, споруди, технологічні об’єкти та лінійні ділянки, які безпосередньо задіяні у забезпеченні виробничої діяльності технологічного комплексу розташованої на території України частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок».

Прийом документів триває до 16:00 10 липня 2023 року. З умовами конкурсу та вимогами до потенційних управителів можна ознайомитись за посиланням: http://surl.li/iophl

 

Довідково

Нагадаємо, що у 2021 році АРМА обрало управителем для арештованої частини нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» АТ «Укртранснафта».

Управитель арештованим нафтопродуктопроводом «Самара – Західний напрямок» перерахував до Державного бюджету понад 10 мільйонів гривень чистих надходжень від управління активом. Зазначені надходження не враховують сплачених управителем податків та витрат на обслуговування й експлуатацію арештованого майна.

Окрім того, за підсумками 2022 року управитель – АТ «Укртранснафта» – реалізував реверсне постачання дизельного палива українською ділянкою нафтопроводу з Угорщини в Україну в об’ємі 114 тис. тонн.