Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Олена Дума взяла участь у Конгресі «Реформа системи публічних фінансів – шлях до Відновлення України»

26-03-2024

Сьогодні Голова АРМА Олена Дума взяла участь у Конгресі «Реформа системи публічних фінансів – шлях до Відновлення України». АРМА відіграє надважливу роль не тільки  в системі антикорупційних органів, а й органів який наповнює бюджет нашої країни. АРМА може працювати ще ефективніше, але для цього нам потрібно консолідувати наші зусилля разом з Верховною радою та Кабінетом Міністрів.

Серед 68500 активів переданих в управляння АРМА, 1064 мають 100% власності корпоративних прав осіб з рф, і це говорить про те, що Агентство  не може ними управляти.

“На сьогоднішній день АРМА розроблений законопроєкт 10069, який розблокує можливість Агентству управляти арештованими активами російської федереції. Закликаю, об'єднати наші зусилля та підтримати даний законопроєкт. Це значно наповнить наш бюджет і дозволить працювати ще більш ефективно” - зазначила Олена Дума.

Ще один із важливих законопроєктів, який потребує підтримки парламенту  11009, йдеться  про використання об’єктів санітарно-курортного напрямку для забезпечення реабілітації військових службовців. 

“Вірю, що абсурдність ситуації буде виправлено парламентом і спікери Конгресу, зокрема Олена Шуляк,  Ярослав Железняк та Галина Третьякова підтримають і посприяють законодавчим ініціативам АРМА” - сказала Голова АРМА Олена Дума.