Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Оприлюднено перелік кандидатів конкурсу з обрання нового члена Громадської ради

07-02-2018

До участі в інтернет-голосуванні за нового члена Громадської ради при Національному агентстві допущено 4 кандидата. Відповідний звіт Конкурсної комісії за результатами аналізу поданих громадськими об’єднаннями документів щодо їх відповідності передбаченим вимогам оприлюднено сьогодні на сайті Агентства.

З переліком кандидатів, а також докладною інформацією про них можна ознайомитися у розділі «Громадська рада», підрозділ «Перелік кандидатів до складу Громадської ради, які допускаються до участі в інтернет-голосуванні».

Нагадуємо, що 15 лютого ц.р. усі громадяни, які проживають на території України зможуть проголосувати за кандидата до складу Громадської ради при Національному агентстві. Голосування триватиме з 9:00 до 21:00 на офіційному веб-сайті Агентства.

Обраним до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважатиметься кандидат, який набрав найбільшу кількість голосів. Підрахунок голосів та формування рейтингу кандидатів здійснюються в автоматичному режимі.