Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Оприлюднено перелік кандидатів, які допускаються до участі в інтернет-голосуванні

15-01-2020

До участі в інтернет-голосуванні за членів Громадської ради при АРМА допущено 15 кандидатів. Відповідний звіт Конкурсної комісії за результатами аналізу поданих громадськими об’єднаннями документів щодо їх відповідності передбаченим вимогам оприлюднено на вебсайті АРМА.

З переліком кандидатів, а також докладною інформацією про них можна ознайомитися на вебсайті АРМА у розділі «Громадська рада», підрозділ «Перелік кандидатів, які допускаються до участі в інтернет-голосуванні».

Голосувати за кандидатів можуть усі громадяни, які проживають на території України. Інтернет-голосування відбудеться 20 січня з 9:00 до 21:00.  Для того, щоб проголосувати необхідно буде зайти на інтернет-сторінку voting.arma.gov.ua або натиснути на банер, розміщений на головній сторінці вебсайту АРМА.

Особа може віддати один голос за кандидата, обравши не більше 9 кандидатів з-поміж 15 претендентів.

Обраними до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються 9 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів. Підрахунок голосів та формування рейтингу кандидатів здійснюються в автоматичному режимі.