Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Повідомлення про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури

12-11-2019

1. Найменування замовника* Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

2. Код згідно з ЄДРПОУ замовника* 41037901.

3. Місцезнаходження замовника* 01001, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 1.

31. Вид предмета закупівлі послуга.

4. Конкретна назва предмета закупівлі* послуги управління майновим комплексом, що належить ТОВ «Енергія-Новий Розділ».

5. Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) не застосовується.

6. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 1 послуга.

7. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг Львівська обл. м. Новий Розділ.

8. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг до 36 місяців.

81. Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків) згідно умов договору.

82. Джерело фінансування закупівлі не застосовується.

9. Найменування (для юридичної особи) або прізвище, ім’я, по батькові (для фізичної особи) учасника (учасників), з яким (якими) проведено переговори  ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Тепло».

10. Код згідно з ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків учасника (учасників), з яким (якими) проведено переговори 42399765.

11. Місцезнаходження (для юридичної особи) або місце проживання (для фізичної особи) учасника (учасників), з яким (якими) проведено переговори, телефон 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, буд. 1.

12. Ціна пропозиції щомісячний розмір винагороди Управителя становить 25% від доходів від управління.

13. Умова застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до частини другої статті 35 Закону України «Про публічні закупівлі» пункт 3 частини другої статті 35 Закону України «Про публічні закупівлі», а саме: нагальної потреби у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням особливих економічних чи соціальних обставин, що унеможливлюють дотримання замовниками строків для проведення тендеру, а саме пов’язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, а також наданням у встановленому порядку Україною гуманітарної допомоги іншим державам. Застосування переговорної процедури закупівлі в таких випадках здійснюється за рішенням замовника щодо кожної процедури.

14. Обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі (посилання на експертні, нормативні, технічні та інші документи, що підтверджують наявність умов застосування процедури закупівлі) Відповідно до Протоколу засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації від 31.10.2019 було заслухано питання про зрив початку опалювального сезону 2019/2020 року в містах Новояворівськ та Новий Розділ Львівської області та вирішено: ситуацію що виникла у зв’язку із незадовільною підготовкою теплогенеруючих підприємств, зривом початку опалювального сезону 2019/2020 року в містах Новояворівську та Новому Роздолі та можливого виникнення внаслідок цього під час запуску систем та об’єктів теплопостачання пошкоджень магістральних теплових мереж або обладнання може призвести до виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру регіонального або державного рівнів.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06.11.2019 № 1040-р, з  метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації техногенного характеру в містах Новояворівську і Новому Роздолі Львівської області, забезпечення сталого проходження в зазначених населених пунктах опалювального періоду 2019/20 року відповідно до статті 16 Кодексу цивільного захисту України і статті 10 Закону України “Про теплопостачання”, зокрема АРМА доручено вжити невідкладних заходів стосовно зміни управителя майновими комплексами Новояворівської і Новороздільської теплоелектроцентралей, для забезпечення їх належного функціонування шляхом застосування процедури закупівлі, передбаченої статтею 35 Закону України “Про публічні закупівлі”.

Відповідно до Протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації від 08.11.2019 вирішено: ситуацію що виникла у зв’язку із незадовільною підготовкою теплогенеруючих підприємств, зривом початку опалювального сезону 2019/2020 року в містах Новояворівську та Новому Роздолі та можливого виникнення внаслідок цього під час запуску систем та об’єктів теплопостачання пошкоджень магістральних теплових мереж або обладнання може призвести до виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру регіонального або державного рівнів; затверджено експертний висновок щодо надзвичайної ситуації, яка склалась на території міст Новояворівськ та Новий Розділ Львівської області.