Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Повторно продовжено строки проведення конкурсу з формування персонального складу Громадської ради при Національному агентстві

31-08-2017

Повідомляємо про продовження строку висування громадськими об’єднаннями кандидатів до складу Громадської ради при Національному агентстві. Документи щодо участі в конкурсі приймаються до 28 вересня включно.  

Відповідний наказ голова Національного агентства підписав 30 серпня 2017 року з урахуванням Проміжного звіту Конкурсної комісії.

Надіслані громадськими об’єднаннями документи (в період з 26.06.2017 по 22.08.2017) з урахуванням висновків Конкурсної комісії від 19.07.2017 свідчать про допущення до наступного етапу конкурсу лише 7 кандидатів, що недостатньо для проведення рейтингового інтернет-голосування.

Ми зацікавлені в ефективній співпраці з Громадською радою у формуванні та реалізації державної політики у сфері виявлення, розшуку та управління активами. Тому пропонуємо тим громадським об’єднанням, документи яких попередньо не були визнані такими, що відповідають встановленим вимогам, із врахуванням Методичних рекомендацій, повторно подати документи  у термін до 28 вересня ц.р. включно.

Запрошуємо громадські об’єднання взяти активну участь у конкурсі до Громадської ради при Національному агентстві.