Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Призначено начальника управління Південного міжрегіонального територіального управління АРМА

29-07-2019

2 липня 2019 року на посаду начальника управління Південного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (далі – АРМА) призначено Володимира Кушніренка.

Володимир Кушніренко народився 14 вересня 1982 року у селі Шевченкове Кілійського району Одеської області. У 2003 році закінчив Одеський державний економічний університет за напрямом підготовки «Економіка і підприємництво» та здобув кваліфікацію бакалавра з управління трудовими ресурсами. У 2004 році закінчив Одеський державний економічний університет за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» та здобув кваліфікацію економіст. У 2014 році закінчив Одеський національний морський університет за спеціальністю «Правознавство» та присвоєно кваліфікацію юрист-правознавець. Досвід роботи понад 9 років.

Нагадаємо, конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників шести міжрегіональних територіальних управлінь в АРМА проходив з 7 по 13 травня 2019 року. Південне міжрегіональне територіальне управління АРМА об’єднує об’єднує Кіровоградську, Одеську, Миколаївську, Херсонську області, Автономну Республіку Крим і місто Севастополь. Місцезнаходження територіального управління – в Одесі.