Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Розпочато пошук управителя для активів виробників та реалізаторів мінеральних вод «Моршинська», «Миргородська»

10-02-2023

АРМА оголосило конкурсний відбір управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема таких відомих торгових марок, як «Моршинська», «Миргородська» та «Borjomi».

Потенційним учасникам конкурсу запропоновано управління корпоративними правами іноземних компаній, а саме:

  • корпоративні права іноземної компанії у вигляді 100% частки статутного капіталу юридичної особи, що спеціалізується на виробництві безалкогольних напоїв, виробництві мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки, що становить 8 800 000,00 гривень;
  • корпоративні права іноземної компанії у вигляді акцій простих бездокументарних іменних юридичної особи, що спеціалізується на оптовій торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, загальною номінальною вартістю 4 500 000,00 грн.

Прийом документів від компаній триватиме до 22 лютого. З переліком вимог, кваліфікаційних критеріїв та іншими умовами конкурсу можна ознайомитись ТУТ.

Наголошуємо, що кожен учасник відбору може отримати деталізовану інформацію щодо активів до завершення терміну подання документів, звернувшись з листом на електронну адресу АРМА - info@arma.gov.ua -  або за тел. 044-290-08-52 та моб. 093-273-53-06.