Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Шукаємо управителів для 6 арештованих готелів та санаторіїв з номерним фондом для військовослужбовців та переселенців

22-05-2023

АРМА оголосило конкурси з відбору управителів для 6 арештованих готелів та санаторіїв, частина площі яких має бути передана майбутніми управителями на потреби внутрішньо переміщених осіб та реабілітації військовослужбовців.

Йдеться про готель «Дружба» у Києві, пансіонат «Шацькі озера» у Волинській області, туристичний комплекс «Прикарпаття» в Івано-Франківську, лікувально-оздоровчий комплекс «Карпатські зорі» в Івано-Франківській області, готельно-ресторанний комплекс «Турист» у Рівному та базу відпочинку «Сонячна» у Полтавській області.

Управляти цими активами можуть як приватні, так і державні або комунальні підприємства, які займаються господарською діяльністю за відповідним профілем, мають необхідні ресурси та запропонують найбільш вигідні цінові умови.

Варто зазначити, що один з головних пунктів програми управління кожного учасника конкурсу – відсоток загальної площі об’єкта нерухомості, який управитель надаватиме для зазначених соціальних цілей. Відтак, чим вищу частку номерного фонду або квадратних метрів для внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців запропонує потенційний управитель, тим більш конкурентною буде його пропозиція.

З переліком вимог, кваліфікаційних критеріїв та іншими умовами конкурсів можна ознайомитись на сайті Національного агентства за посиланням: https://arma.gov.ua/asset_management.   

Прийом документів від компаній триває до 16:00 15 червня 2023 року.

Нагадаємо, що кожен учасник конкурсного відбору може отримати деталізовану інформацію щодо активів, до завершення терміну подання документів, звернувшись з листом на електронну адресу АРМА: info@arma.gov.ua, або за телефонами: 044-290-08-52 та 093-273-53-06.