Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Шукаємо управителя для простих бездокументарних іменних акцій АТ «Укренергомашини»

08-06-2023

АРМА оголосило конкурсний відбір управителя для простих бездокументарних іменних акцій АТ «Українські енергетичні машини» (раніше «Турбоатом»), які передано в управління АРМА ухвалами слідчого судді  Октябрьського районного суду міста Полтави.

Підприємство належить до числа найбільших у світі турбінобудівних підприємств та спеціалізується на виробництві парових турбін для теплових і атомних електростанцій, гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумулювальних електростанцій, газових турбін для теплових електростанцій.

Представникам бізнесу запропоновано позмагатися за право управління акціями підприємства, а саме:

- 23 651 181 шт. простих бездокументарних іменних акцій, номінальною вартістю 0,25 грн (частка в статутному капіталі 5,598%) АТ «Українські енергетичні машини», що належать Валандіну В.В.;

- 64 817 590 шт. простих бездокументарних іменних акцій, номінальною вартістю 0,25 грн (частка в статутному капіталі 15,3416%) АТ «Українські енергетичні машини», що належать ТОВ «Сварог Ессет Менеджмент»;

- 6 шт. простих бездокументарних іменних акцій, номінальною вартістю 0,25 грн АТ «Українські енергетичні машини», що належать Маркову М.О.

З переліком вимог, кваліфікаційних критеріїв та іншими умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті АРМА за посиланням: http://surl.li/hqvym.     

Прийом документів від компаній триває до 16:00 3 липня 2023 року.