Ц
Ц
Ц
A
A
A+

ТОВ «ЖК «Воздвиженка» перерахувало державі 53 млн грн завдяки управлінню активами

09-09-2021

ТОВ «ЖК «Воздвиженка» є одним з найефективніших управителів АРМА. Компанія управляє арештованими активами групи компаній «АІС», починаючи з 2019-го року.

Станом на 1 вересня 2021 року ТОВ «ЖК Воздвиженка» уклало із Національним агентством 7 договорів управління. На сьогодні управитель отримав в управління 198 активів, у тому числі 195 об’єктів комерційної нерухомості, які знаходяться на території 16 областей України.

За час управління активами ТОВ «ЖК Воздвиженка» уклало 238 договорів оренди активів та забезпечило понад 40 відновлювальних ремонтів арештованого майна. Варто зазначити, що близько 75% загального доходу, отриманого від комерційного використання арештованих активів, управитель витрачає на утримання, в тому числі на відновлення та ремонти, нерухомості.

Завдяки управлінській діяльності компанія сплатила державі майже 53 мільйона гривень, з них понад 23 мільйона склали чисті надходження до Державного бюджету від управління активами, близько 30 мільйонів – сплачені податки. При цьому щомісяця управитель перераховує до бюджету близько 2 млн грн саме в якості надходжень від управління.

Нагадаємо, що група компаній «АІС» − перший український оператор автомобільних послуг. Основний бізнес компанії − послуги з продажу та сервісного обслуговування автомобілів. У 2000-2010-х роках контролювала близько 10 % українського автомобільного ринку. «АІС» − ексклюзивний імпортер в Україні Ssang Yong,Geely, MG, більшості російських марок, а також офіційний дилер марок Audi, Citroen, Renault, Cadillac, Hyundai, Chevrolet, а також КАМАЗ, МАЗ і Урал.

Нижче проілюстровано результати діяльності управителя на конкретних об'єктах нерухомості.