Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Триває конкурсний відбір управителя для активів ТОВ «Аерок»

20-12-2022

Станом на сьогодні АРМА аналізує пакети документів від учасників конкурсу з відбору управителя для арештованих активів ТОВ «Аерок».

Зокрема, розглядаються конкурсні пропозиції від 11 компаній, серед яких є лідери на ринку виготовлення виробів із бетону, на чому спеціалізуються арештовані підприємства. Оскільки середній обсяг кожного пакету документів складає близько 250 сторінок, а обрання переможця конкурсу вимагає ретельного вивчення всієї поданої учасниками документації, етап аналізу конкурсних пропозицій займає більше часу у порівнянні з активами меншого масштабу.

Як повідомлялося раніше, АРМА скасувало конкурсний відбір управителя для активів компанії «Аерок», оголошений у середині жовтня, на підставі ухвали суду, якою в управління Нацагентства додатково передавалися залишки основних засобів, необоротні та нематеріальні активи зазначених підприємств. Відповідно, з огляду на якісні зміни у складі активів та необхідність додаткового вивчення нових обставин учасниками конкурсу, було прийнято рішення оголосити новий відбір управителя.

Варто зазначити, що АРМА в письмовому порядку повідомило про своє рішення кожному учаснику скасованого конкурсу та запропонувало прийняти участь у новому відборі.

Після визначення переможця поточного конкурсу АРМА публічно оголосить результат та надасть інформацію про подальші етапи роботи зі вказаними активами.