Ц
Ц
Ц
A
A
A+

У Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ новий управитель

15-11-2019

Внаслідок незадовільної підготовки управителем ПП «Гарант Енерго М» ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий Розділ Львівської області до опалювального сезону 2019/20 років, дію відповідних договорів управління було припинено.

Враховуючи надзвичайну ситуацію, що склалася, рішенням Тендерного комітету АРМА було обрано нового управителя для зазначених ТЕЦ, а саме: ТОВ «Нафтогаз Тепло», що входить в групу компаній «Нафтогаз України» та спроможне забезпечити стабільне проходження опалювального сезону в обох містах.

Обрання нового управителя стало можливим завдяки розпорядженню Уряду від 06.11.2019 № 1040-р «Питання забезпечення сталого проходження опалювального періоду 2019/20 року в мм. Новояворівську і Новому Роздолі Львівської області», яке дозволило застосувати спрощену процедуру відбору нового управителя за так званою переговорною процедурою.

Наразі за підтримки Уряду, АРМА разом з Львівською обласною державною адміністрацією та АТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» здійснюють заходи щодо відновлення та забезпечення стабільного функціонування Новояворівської і Новороздільської теплоелектроцентралей.

13.11.2019 уповноваженою особою АРМА було складено відповідні ЗАЯВИ-ПОВІДОМЛЕННЯ про розірвання (припинення) договорів з ПП "ГАРАНТ ЕНЕРГО М".