Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Участь у навчанні з підготовки оцінювачів імплементації положень Конвенції ООН проти корупції

07-09-2018

З 6 по 7 вересня представник АРМА приймає участь у додатковому тренінгу для урядових експертів, що беруть участь у другому циклі Механізму огляду та імплементації положень Конвенції ООН проти корупції, що проходить у м. Відень (Австрія).

У ході тренінгу учасники розглянуть та обговорять Положення Конвенції, ознайомляться з методологією огляду процесу імплементації Конвенції, Глави ІІ (Заходи щодо запобігання корупції) та Глави V (Заходи щодо повернення активів), контрольним переліком питань щодо самооцінки країни у ході реалізації положень Конвенції та рекомендаціями, що підготовлені Управлінням ООН з наркотиків та злочинності.

Для АРМА участь у тренінгу є важливим досвідом в питаннях здійснення оцінки імплементації положень Конвенції ООН проти корупції, зокрема, Глави V Конвенції щодо повернення активів.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.06.2018 № 499 «Про внесення змін до переліку центральних органів виконавчої влади, інших державних органів, відповідальних за виконання зобов’язань, що випливають  із членства України в міжнародних організаціях» АРМА визначено відповідальним, серед інших центральних органів виконавчої влади, за виконання зобов’язань, що випливають з членства України у Конференції держав-учасниць Конвенції ООН проти корупціїї.