Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Управитель ТЕЦ на Львівщині готовий виплачувати зарплату працівникам

03-10-2019

За даними управителя Новояворівською ТЕЦ у Львівської області ПП «Гарант Енерго М» було підписано меморандум з ініціативною групою трудового колективу, за умовами якого трудовий колектив засвідчив свою готовність до подальшої роботи, а управитель – до виплати 100% заробітної плати за травень та 50% заробітної плати за червень 2019 року.

Станом на сьогодні умови цього меморандуму виконуються: трудовий колектив належним чином реалізовує свої функціональні обв’язки, а управителем сплачені повні заробітні плати за травень і 30% від заробітних  плат за червень.

ПП «Гарант Енерго М» запропоновано аналогічну модель для врегулювання ситуації із виплатою заробітних плат для працівників Новороздільскої ТЕЦ у Львівській області.  А саме: планується підписання 4 жовтня цього року меморандуму з уповноваженою особою від ініціативної групи трудового колективу Новороздільської ТЕЦ з двома базовими умовами: трудовий колектив продовжує виконувати свої функціональні обов’язки, а управитель зобов’язується до 15 жовтня 2019 року виплатити 100% заробітних плат за травень та 50% заробітних плат за червень 2019 року.

АРМА підтримує таку ініціативу ПП «Гарант Енерго М» та закликає трудовий колектив і самого управителя до злагодженої співпраці.