Ц
Ц
Ц
A
A
A+

В Агентстві стартувало щорічне оцінювання держслужбовців

27-10-2023

В Агентстві з розшуку та менеджменту активів розпочалось щорічне оцінювання державних службовців категорій «Б» та «В» центрального апарату АРМА.
 
Мета процедури – визначити якість виконання співробітниками АРМА поставлених завдань, організувати планування службової кар’єри та ідентифікувати потреби у професійному навчанні.
 
Щорічне оцінювання проводиться на підставі показників результативності, ефективності та якості, визначених з урахуванням посадових обов’язків державного службовця, а також дотримання ним правил етичної поведінки та вимог законодавства у сфері запобігання корупції, виконання індивідуальної програми професійного розвитку.
 
Агентство вважає оцінювання результатів виконання завдань державними службовцями дієвим інструментом, який сприятиме зростанню професійних якостей, перегляду робочого функціоналу та, у цілому, підвищенню ефективності роботи державного органу.
 
Нагадаємо, стаття 44 ЗУ «Про державну службу» передбачає, що результати службової діяльності державних службовців щороку підлягають оцінюванню для визначення якості виконання поставлених завдань, а також з метою прийняття рішення щодо преміювання й планування службової кар’єри.