Ц
Ц
Ц
A
A
A+

В березні АРМА оголосило 49 конкурсів для управителів

30-03-2023

Протягом березня Національним агентством було оголошено 49 публічних конкурсних відборів для управителів арештованими активами у кримінальному проваджені.

Зокрема, протягом останнього місяця оголошено конкурси з відбору управителів для 17 арештованих готелів, санаторіїв та баз відпочинку, частина номерного фонду або площі яких має бути використана для забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та реабілітації військовослужбовців.

Також у переліку виставлених на конкурс активів є житлова і нежитлова нерухомість у Києві, Харкові, Тернополі, Ужгороді, Одесі, Львові, Київській та Вінницькій областях, еко-комплекс для відпочинку у Черкаській області, акції насособудівного підприємства, корпоративні права громадян рф в статутних капіталах різних юридичних осіб тощо.

Нагадаємо, відомості про всі конкурсні відбори, які проводить Національне агентство розміщуються:

- на офіційному веб-сайті АРМА: https://arma.gov.ua/asset_management;

- на сторінках АРМА у соціальних мережах Facebook:  https://www.facebook.com/arma.gov.ua, Teлеграм канал: https://t.me/arma_gov.

Зазначимо, що  на  сайті АРМА у підрозділі «Конкурси для управителів та реалізаторів» – https://arma.gov.ua/asset_management – є можливість підписки на оголошення про конкурсні відбори управителів арештованими активами та юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованого майна. Підписники отримують на електронну пошту сповіщення про щойно опубліковані оголошення для управителів.

З метою забезпечення  якомога ширшого поширення інформації про пошук управителів для арештованих активів, АРМА налагоджено співпрацю з авторитетними онлайн-платформами та майданчиками. Наразі на безоплатній основі інформація про конкурсні відбори управителів публікується:

- на інтернет-платформі всіх аукціонів – «Всі Аукціони України» (ВАУ): https://www.facebook.com/vau.auction;

-  на офіційному вебсайті ДП «Прозорро»: https://bit.ly/3ZwSXlb.