Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулась зустріч очільниці АРМА з керівниками територіальних управлінь

07-07-2023

Під головуванням керівника АРМА Олени Думи відбулась онлайн-нарада за участі начальників міжрегіональних територіальних управлінь Національного агентства.

Голова АРМА повідомила керівників МТУ про необхідність посилення взаємодії з правоохоронними органами на регіональному рівні, зокрема в частині дієвого забезпечення взаємодії з органами досудового розслідування та процесуальними керівниками стосовно можливості накладення арешту на активи, надання органам досудового розслідування методичної та консультаційної допомоги, а також в аспекті налагодження механізму планування при передачі активів в управління АРМА, збереження, та збільшення їх економічної вартості.

Очільниця Агентства доручила начальникам територіальних управлінь надати переліки проблемних питань, які виникають у їх діяльності, та пропозицій щодо вирішення таких проблем. На основі цього будуть вжиті практичні кроки щодо вдосконалення роботи територіальних підрозділів. 

Олена Дума наголосила на важливості узгодженої та скоординованої роботи центрального апарату та МТУ АРМА, а також  висловила впевненість у подальшій спільній та ефективній роботі.