Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулася нарада керівника АРМА з начальниками територіальних управлінь

25-08-2021

Сьогодні, 25 серпня, відбулася робоча зустріч т.в.о. Голови АРМА Дмитра Жоравовича з керівниками міжрегіональних територіальних управлінь АРМА.

Головною метою зустрічі було обговорення питань інституційної спроможності МТУ АРМА та вдосконалення взаємодії центрального апарату з територіальними підрозділами Агентства.

Також у зустрічі взяли участь заступник Голови АРМА Філіп Пронін та начальники профільних структурних підрозділів центрального апарату Національного агентства.

Під час наради було обговорено низку практичних питань діяльності територіальних управлінь, зокрема: 

- показники функціональної діяльності МТУ за 2020-2021 роки;

 - проблеми та результати взаємодії МТУ з правоохоронними органами, обласними державними адміністраціями, іншими органами державної влади, освітніми закладами за 2020-2021 роки;

- характеристика активів, які перебувають в межах адміністративно-територіальних одиниць теруправлінь;

- інші проблемні питання, які виникають під час здійснення МТУ своїх функціональних обов’язків.

У підсумку, учасники наради визначили пріоритети розвитку МТУ на 2021-2022 роки, які полягають у посиленні ролі територіальних управлінь у збереженні арештованих активів, розширенні повноважень, покращенні алгоритму взаємодії між центральним апаратом і регіональними структурами АРМА, а також у вдосконаленні комунікації МТУ з правоохоронними та судовими органами щодо розшуку й передачі активів в управління Національному агентстві.