Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулася зустріч керівництва АРМА з Громадською радою

11-08-2021

Сьогодні відбулася робоча зустріч т.в.о. Голови АРМА Дмитра Жоравовича з представниками Громадської ради, яка діє при Національному агентстві.

Також у зустрічі взяли участь заступник Голови Філіп Пронін, начальник Управління правового забезпечення Антон Чубенко та начальник Міжнародного управління АРМА Людмила Сугак.

У ході зустрічі представники Громадської ради розповіли новому очільнику відомства про свою діяльність при АРМА та озвучили низку ініціатив щодо підвищення ефективності управління деякими проблемними активами, зокрема арештованими транспортними засобами, які не перебувають у цивільному обороті.

Також серед питань, які порушували представники громадськості, - вдосконалення процедури повернення активів власникам після скасування арештів, проведення конкурсу з відбору Голови АРМА, реформування законодавства про АРМА, участь громадськості у конкурсних і тендерних процедурах Агентства.

Дмитро Жоравович наголосив, що розраховує на відкриту, конструктивну співпрацю з членами Громадської ради на партнерських засадах для реалізації державної політики у сфері виявлення, розшуку та управління активами.

У підсумку, очільник АРМА запропонував посилити комунікацію з членами Громадської ради, зокрема створити спільну робочу групу для вирішення проблеми ефективного використання арештованого транспорту, який не перебуває у цивільному обороті.