Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулася зустріч з народним депутатом Олексієм Мовчаном щодо зміни законодавства про АРМА

10-01-2023

Керівництво АРМА провело онлайн-зустріч з народним депутатом, заступником Голови Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Олексієм Мовчаном – ініціатором законопроекту №8311, що передбачає, з-поміж іншого, суттєві зміни в роботі Національного агентства.

З боку АРМА було висловлено цілковиту підтримку концепції запропонованих змін, зокрема щодо реалізації майна за допомогою системи Prozorro. Керівник Агентства наголосив на підтримці законопроекту й водночас наголосив на необхідності його доопрацювання з урахуванням практичних аспектів та досвіду управління арештованими активами.

Крім того, представники АРМА поінформували народного депутата про ряд нагальних законодавчих ініціатив, підтримка яких підвищить результативність управління активами, у тому числі російськими.

Для максимально продуктивного та комплексного вдосконалення законопроекту №8311 та втілення інших проектів учасники зустрічі домовились створити робочу групу та організувати ширший діалог, насамперед, за участі бізнесу.