Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулося засідання Громадської ради при Національному агентстві

15-12-2017

12 грудня відбулося засідання Громадської ради при Національному агентстві України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, у ході якого було обрано голову, заступників та затверджено установчі документи Громадської ради.

За результатами голосування головою Громадської ради обрано Гліба Канєвського,  заступниками голови – Ольгу Богданову і Павла Міхайліді. Члени Громадської ради затвердили Положення та Регламент ради.

Також відповідно до експертиз членів Громадської ради та їх фахового досвіду було обрано по два представника ради для участі в засіданнях:

- Міжвідомчої комісії з питань реалізації активів –  Лесю Шевченко і Ольгу Подільчак,

- конкурсної комісії на заміщення вакантних посад державних службовців у Національному агентстві –  Ольгу Подільчак і Гліба Канєвського.

За словами Голови Національного агентства, затвердження установчих документів Громадської ради, обрання голови та заступників – початок конструктивної роботи Громадської ради. Національне агентство відкрите до діалогу з громадськістю, його діяльність прозора і відкрита. Документи, що регулюють діяльність Громадської ради прийняті та затверджені, що є підставою для початку повноцінної роботи Громадської ради.