Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Відбулося засідання Громадської ради при Національному агентстві

26-12-2017

21 грудня відбулося засідання Громадської ради при Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

На початку засідання Голова Національного агентства Антон Янчук привітав присутніх членів Громадської ради та наголосив на необхідності  системності проведення засідань Громадської ради. Голова та члени обговорили питання планування спільних заходів (конференцій, практичних семінарів) за участі Національного агентства, Громадської ради та інших органів державних влади на 2018 рік.

У ході  засідання секретарем Громадської ради було обрано представника Національного агентства, затверджено План роботи Громадської ради на 2018 рік, розглянуто питання та прийнято рішення про  організацію громадської антикорупційної експертизи проектів нормативно-правових актів та затверджених нормативно-правових актів Національного агентства, про організацію громадського контролю за витрачанням бюджетних коштів Національним агентством, а також організацію громадського контролю над управлінням Національним агентством арештованим та конфіскованим майном.

Також на засіданні було розглянуто заяву члена Громадської ради О.В.Федорова про вихід зі складу Громадської ради за власним бажанням. За результатами розгляду члени Громадської ради прийняли рішення про дострокове припинення повноважень члена Громадської ради О.В. Федорова та звернутися із заявою до Голови Національного агентства щодо необхідності проведення конкурсу з обрання нового члена Громадської ради.